Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-So, 8-20 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.11.2019
Už jsme zapojili 4. švadlenu!
Je neděle večer. Čas dát si pivo nebo víno, brambůrky a pustit si nějaký pěkný film. Pokud máte děti, zkontrolujete zda jsou všechny domácí úkoly a pa... číst celé
25.10.2019
Už se nám blíží Vánoce
Ano, je to tak! Za necelé dva měsíce tu bude Ježíšek! Pokud budete mít přání, aby vám Ježíšek přinesl nějaké dárky z našich e-shopů, doporučujeme mu ... číst celé
20.10.2019
Přes 80 % zákazníků platí předem!
Je to už přes měsíc, kdy máte možnost na našich e-shopech Satin fashion a Saténová ložnice platit pomocí platební brány The Pay.  Za tuto dobu, jste n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
13.10.2019
Jak dobře vstávat?
Můžete být ráno jak praštěný nebo skákat jako žabky číst celé
Zobrazit všechny články
Jsme všude s tebou

 

| Doprava

 

| Platba

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Janu Jurikovi fyzické osobě podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku, se sídlem Benešovská 3218 Kladno 27201, IČ: 88896838 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Česká pošta, s.p. Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1 IČ: 47114983 zapsaný v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, spisová značka A7565
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak dobře vstávat?
13.10.2019
Jak dobře vstávat?
Můžete být ráno jak praštěný nebo skákat jako žabky číst celé
© Copyright 2019 Jan Jurik
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.