HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ SATÉNOVÉ POVLEČENÍ

A JAKÝ JE VÁŠ NÁZOR NA SATÉNOVOU LOŽNICI ? 

04.03.2016

Paní Lucie M. napsala..

Dobrý den ,objednávala jsem si u vás satenove zavesy v zelene a sede barvy,dnes mi bylo zboží doručeno, jsem moc spokojena a rada bych si u vás objednala dalsi zboží

14.10.2015

Pan Matrtin O. napsal..

Dobry den dnes sem si sel pro zasilku ya silka dosla v poratku a sem spokojen dekuju

05.08.2015

Pan Jarda Š. napsal..

Spokojenost.

19.07.2015

Rodina Zápotockých napsala..

Vaše povlečení je velmi hezké. Také nám byli velice přínosné Vaše články a ložnici. Jste pěkný eshopa líbí se nám Váš přístup. V bodoucnosti se na Vás urřitě obrátíme s dalšími objednávkami do naší ložnice.

11.08.2015

Paní Hanka M. napsala..

Dobry den. piseme na tu vašej recenzu. Povlečenie se nam pačilo vela moc. Ďakujem za obchod.

14.06.2015

Slečna Sabina H. napsala..

:o) dobrý, hodnotím všechno dobrý :o)

24.03.2015

Paní Natálie S. napsala..

Saténový župánek je moc příjemný. Je rásně hebký a mazlivý.

27.02.2015

Pan Daid P. napsal..

Ahojte, chci Vám pochválit Vaše saténový trenýrky. Jsou příjemné na nošení.

15.02.2015

Paní Judita E. napsala..

Dobrý den s povlečením jsem velmi velmi spokojená.

31.01.2015

Pan Pavel V. napsal..

Už to přišlo.

24.01.2015

Paní Kamila P. napsala..

Dobrý den, rádá bych Vám tímto mailem poděkovala za bezproblémové dodání a rychlé vyřízení objednávky na saténové povlečení zelené hráškové.

18.01.2015

Slečna Péťa T. napsala..

Máme hezkou ložnici. Povlečení a závěsy se nám moc hodí ke koberci.

15.01.2015

Rodina Lukavských napsala..

Dobrý den, prosím Vás my jsme si od Vás objednali povlečení tyrkys a máme ho úplně mastný od salátu jak v něm pořád jíme a koukáme na pohádky :o)  Heč my máme prodloužený vánoce!!! :o)))

11.01.2015

Paní Janička napsala..

Vše dorazilo před vánocema

08.01.2015

Pan Viktor napsal..

Ahoj paní Machová,

chci Vám tímto napsat, že se povlečení fakt povedlo a žena měla pod stromečkem z něj radost.

Dejte si to tam na ty stránky. Ahoj paní Machová

07.01.2015

Paní Vanesa W. napsala..

Dodatečně děkuji za dodání balíčků včasně před Vánoci :o)

05.01.2015

Paní Lucka S. napsala..

PF 2015 a hodně spokojených zákazníků

22.12.2014

Paní Klára M. napsala...

Dobrý den, objednané pyžamo dorazilo právě dnes a je opravdu moc krásné. Hebké a má barvu jako mech v nejhlubším lese :o) Je to dárek, který určitě manžela potěší. Běžně na parádu moc není, ale o nějakém luxusním pyžamu se během roku "nenápadně" zmiňoval a tohle určitě přinejmenším splní očekávání.

18.12.2014

Paní Markéta L. napsala...

Dobrý den, závěsy jsou perfektní. Už jsme je i vyprala a vyžehlila. Žehlí se opravdu dobře. Žehličku jsem si teda nsatavila na teplotu, když už začne napařovat, než na 30 stupňů, které doporučujete a pak jde žehlení opravdu dobře. Ale na 4 okna jsou to teda kilometry žehlení :o). Ale byt pak vypadá opravdu luxusně. Záclony mě stáli teda podstatně několinásobně více, než závěsy od vás, ale jako komplet je to perfektní. Přeji Vám příjemné prožití Vánoc a mnoho spokojených zákazníků.

17.12.2014

Paní Zuzana A. napsala...

Povlečení došlo v pořádku. Hezké Vánoce

15.12.2014

Pan Andrey W. napsal...

Dobry den.Ma manazerka rad vaso povlykany.Ona bekna.Moje spanek mistnost moc hesci.Ja chit vaso povlykany Saténové povlečení lesklé černé

14.12.2014

Paní Nikola napsala...

Dobrý večer,

tak zásilka přišla včas. Je to Vánoční dárek pro nás s manželem takže jsem ráda, že bude pod stromečkem. Děkuji moc a tento obchod všem doporučuji. (Napište si to do toho hodnocení zákazníků jak tam máte)

11.12.2014

Paní Evička napsala...

Povlečení je opravdu lesklé a kluzské. Je vznešené a luxusní. Pozvedlo naši ložnici o hodně výše.

09.12.2014

Pan Vlasta V. napsal...

Dobrý den.trenky ze saténu, které jsem si objednal sou bezvadný. Spím v nich a je mi to moc příjemné. Je hezké cítit jak se mi látka tře o pindíka, vždycky když se převalím. Spaní je teď požitek. Přemýšlím že si od vás obědnám i saténový pyžamo abych v saténu byl zachumlán celý a pak i celé povlečení. děkuju že ste a že se vůbec takové věci dají u nás pořídit.

07.12.2014

Paní Simona napsala...

Ahoj saténová ložnice. Tyrkysová barva našeho povlečení je jako obloha. Spíme jako na mráčkách :o)

04.12.2014

Paní Soňa U. napsala

Dobrý den chci Vám pochválit to dámské pyžamo. Je hrozně příjemný.

03.12.2014

Manželé K. napsali...

Povlečení se nám moc líbí.

27.11.2014

Slečna Václavka O. napsala...

Dobrý den, tak nakonec se pyžamo příteli líbílo. Trošku jsem se bála jestli neřekne, že když je na tom napsáno slovo obsahující sex, že to nosit nebude. Naopak reakce byla úplně opačná. Lubošek zčervenal a ochotně si ho oblékl a spí v něm moc rád. Prý je hodně příjemné. Já si ho taky zkusila a je pravda, že satén je moc příjemný na tělo. Navíc je Lubošek závodní plavec. Tudíž si pravidelně holí celé tělo. Prý je moc příjemné, když se před spaním celý oholí a pak oblékne saténové pyžamo. Mám z toho velkou radost, že se mu tak líbí. Už jsem mu řekla, že ke svým 30 narozeninám budu chtít pyžamo i pro sebe, tak snad ho dostanu..

21.11.2014

Paní Zuzana W. napsala...

Ahoj. vaše povlečení se nám líbí. Příjemně se v něm spí.

15.11.2014

Paní Martina S. napsala...

Děkuji za vyřízení objednávky.

07.11.2014

Pan Pavel K. napsal...

Dobrý den, v pátek mi dorazilo povlečení. Již v létě jsme si se ženou objednali povlečení v jiných barvách a musím říci, že Vaše internetové stránky nelžou. Spaní ve Vašem povlečení je opravdu neskutečně příjemné a obyčejná postel se během okamžiku mění na luxusní. Jen si budu muset pořídit vyšší matraci, neboť mé "prkno" má pouhých cca 7cm a tudíž mám problém s vypnutím prostěradla na matraci :o).Ještě jednou děkuji a přeji spoustu spokojených zákazníků

30.10.2014

Pan Vítek D. napsal...

povlečení ok

15.10.2014

Paní Evička napsala...

Váš obchod je pěkný a dobře uspořádaný. Objednávka byla radost.

10.10.2014

Paní Vlasta N. napsala...

Dobrý den píšu na tu spětnou vazbu z kartičky u povlečení. Nevím jestli mám vyplňovat ňejaký formulář nebo jenom takhle poslat imaila. Povlečení je dobrý.Hodí se nám ke skříni.Nashlednaou

27.09.2014

Pan Martin W. napsal...

Dobrý den, přítelkyně mi objednala na vašem obchodě trencle na spaní. sou super.

13.09.2014

Paní Ludmilka O. napsala...

Župánek je překrásný a krásně heboučký. Moc ráda ho nosím.

10.09.2014

Slečna Věra P. napsala...

Povlečení je překrásné. Pěkně se leskne.

01.09.2014

Pan Marek S. napsal...

Ahoj, no tak prosím Vás! Pošlete mi číslo na tu DJku! Já se do ní zamiloval! Je tak hezká! Já sem taky DJ! Nebo jak je na facu?!

Saténová ložnice: Je nám opravdu líto pane Marku, ale kontakt sdělit nemůžeme. Nemůžeme poskytovat kontaktní údaje modelek z našich reklam.

28.08.2014

Paní Renata K. napsala...

Dobrý den, píšu na vaši spětnou vazbu. Souprava nám přišla docela dobře rychle od pošty. Polštáře a deky sou pěkný. Budete dělat třešňovou barvu na internetu?Renata

Saténová ložnice: V tuto chvíli nabízíme barvy v odstínech třešní a to vínovou, která je asi nejblíže barvě třešní a po té červenou a růžovou. Do budoucna bychom chtěli pro zákazníky připravit jakýsi ,,mixér" barev, kde budou mít možnost si vybírat jakýkoliv barevný odstín. V podstatě celý program bude fungovat jako na principu u výběru barvy laku v autosalonech s luxusními automobily, kdy má zákazník možnost si vybrat přesně odstín, který chce na karoserii svého vozu.

15.08.2014

Pan Marek S. napsal...

Ahojte. prosííím vás! můžete mi poslat číslo nebo mail na tu DJku jak máte v reklamě ?

Saténová ložnice: Je nám líto pane Marku, ale kontakt sdělit nemůžeme. Nemůžeme poskytovat kontaktní údaje modelek z našich reklam.

11.08.2014

Pan Libor K. napsal...

Čau ložnice! Kdy budou fotky závěsů ?!! Libor

Saténová ložnice: omlouváme se. Je pravda, že není zrovna vhodné presentovat závěsy pouze ilustračním fotem. V období těchto měsíců se plně soustředíme na focení nových barev souprav a produktů. Jelikož jsme navázali spolupráci s profesionálním fotografickým studiem, je náš prvotní cíl nafotit povlečení. Po té začneme postupně přidávat fotografie závěsů a dále i přehozů na postele nebo i sedacích souprav.

04.08.2014

Paní Hladká M. napsala...

Jste jeden z mála obchdů, který nediktuje zákazníkům co musí. Ale necháte je koupit si co chtějí. Koupila jsem si soupravu růžového a tyrkysového povlečení. V kombinaci tyrkysové deky a polštáře 50x70cm a růžové prostěradlo a polštáře 70x90cm se hodilo do naší ložnice a pěkně jsme jí tím vyzdobili. Máme vymalováno na modorou bazénovou a k tomu máme do růžova koberec, takže se to k sobě hodí.

31.07.2014

Pan Daro L. napsal...

dobry den p.Jurik.Velkost je ok, je to dobre,ano zasielka prisla v poriadku.
Este maly navrh co sa tyka gumy neuvazujete aj variantu ci skor volitelnu ponuku presivanej gumy?Myslim ze by to bolo docela fajn,mne sa napriklad tato varianta paci viacej. Dakujem

Saténová ložnice: Gumu nikdy v pasech u našich produktů nepřešíváme, protože zákazník má tak možnost si gumu povytáhnout a upravit jak potřebuje. Je to výhoda pokud se člověk zhubne nebo přibere pár kilo navíc, produkt se dá upravit pouze šířkou gumy a nemusí si kupovat nic nového. Snažíme se u našich produktů přemýšlet dopředu, aby opravdu dlouho sloužili. 

08.07.2014

Paní Monča L....

Mám od Vás noční komplet. V pyžámku je tak hezky a heboučce. Někdy spím i v celém kompletu se župánkem. Je krásně jemný a ženský. Budete šít i delší župánky ?

Saténová ložnice: Ano, náš výběr produktů budeme stále rozšiřovat. Každý měsíc přivádíme nový produkt.

03.07.2014

Pan René M. napsal....

Čauky Jendo a Jančo.

Tak jsem se o víkendu s Vlastíkem vyspinkali v povlečení. Spinká se v něm sladce a je příjemné jak hezky klouže.

Tak papa a nezlobte...  :o)

01.07.2014

Pan Zdeněk Š. napsal....

Paní Jana ze zákaznického servisu je taky k objednání? Jestli jo, vzal bych si jí s černým dvojlůžkem. Doprava je zdarma?

Saténová ložnice: Samozřejmě, že je paní Jana k objednání s dopravou zdarma. Obáváme se, že je ale k nezaplacení vzhledem k její šikovnosti a pylnosti. Víte kolik práce v saténové ložnici zařídí? :o)

28.06.2014

Pan Rudolf M. napsal....

Pyžamo manželce sluší. Chce i povlečení ve stejný barvě.

21.05.2014

Paní Aneta L. napsala...

Ahoj, normálně to povlečení jiskří!!!!!!!  :o) Přítel potom začal rychle jezdit rukou a normálně jak to klouže tak když je úplná tma tak sou vidět jiskřičky!! Normálně nekecám! Fakt! No já to prostě pořád řikám. To mezi náma jiskří! :o) Tak páčko

19.05.2014

Rodina Čermákových napsali....

Dobrý dena pane Jurik, můj názor je takový, že patříte k těm, co nabízí kvalitní produkt. Prostěradlo nám přesně padlo na matraci, manželka řiká, že ušití je také kvalitní, což jako vyučená švadlena může posoudit. Jelikož jsme si pořídili matraci za nemalé peníze, chtěli jsme aby i povlečení odpovídalo kvalitě celé postele, poněvadž i ta nebyla nejlevnější. Dneska se prostě musí za kvalitu připlatit a na spánku, kterým dnes tráví člověk třetinu života určitě s manželkou šetřit nebudeme. Přejeme Vám hodně úspěchu s Vaším povlečením.

04.05.2014

Pan Milan S. napsal....

Ahoj saténová ložnice, povlečení je fakt pěkné. Je znát, že je kvalitní a že vydrží. Nashle

25.04.2014

Pan X. napsal

Zdarec, mě pobavili ty Vaše články :o)))  prej A Vám pak nezbyde nic jiného než splakat nad výdělkem, vybití si zlosti při odstraňování zničené nekvalitní podlahy vylamováním páčidlem. A i to Vám nepůjde snadno, protože podlaha už bude pěkně rozklížená... To je hustý ty v... !!!

Saténová ložnice: celý článek si můžete přečíst zde

20.04.2014

Paní Mgr. Tereza Ch. napsala...

Dobrý den Vážení, dovoluji si reagovat na Vaši možnost zpětné vazby. Celá objednávka byla vyřízena poměrně rychle. Česká pošta mě informovala o doručování smskou i elektronicky tedy e-mailem. Kupodivu jsem se i přímo s řidičem domluvila na přesnější hodinu, kdy mi balíček doručí, abych již byla ze zaměstnání doma. Balíček dorazil zcela v pořádku. Zdá se že řiditelství České pošty se trošku probralo a své služby zlepšilo. Balení bylo zcela vyhovující, kladně hodnotím Váš zájem k přispění ochraně životního prostředí a zásilky jsou zasílány v recyklovatelných obalech, jak uvádíte na Vašich stránkách. Samotné povlečení jsem nejdříve vyprala, tak jak doporučujete a po té vyžehlila. Musím uvést, že se povlečení dobře žehlí. Spánek je v povlečení příjemný a splňuje očekávání. Pokud mohu vše shrnout, jsem maximálně spokojena. S pozdravem Mgr. Tereza Ch.

02.04.2014

Paní Linda O. napsala....

Děkuji Saténové ložnici za skvělý obchůdek. Povlečení se nám líbí. Obchod proběhl v pořádku a doručení taky. Linda O.

11.03.2014

Paní Monika S. napsala....

Dobrý den paní Jano, saténové povlečení dorazilo včera, je nádherné, luxusní a vypadá kvalitně, už se těším až ho povleču. Děkuji a vřele vás doporučuji jako prodávající. Monika

 

 

 

Společně s Vaší zpětnou vazbou dokážeme lépe selektovat požadované produkty.

Vaším podnětem jsme blíže k dosažení společné cesty. Děkujeme